Analiza czynników modyfikujących zawartość potasu, azotu, wapnia i fosforu w bulwach ziemniaka.
Opis bibliograficzny
Analiza czynników modyfikujących zawartość potasu, azotu, wapnia i fosforu w bulwach ziemniaka. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, BARBARA SAWICKA. W: Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego S. 217-220, il. [b.m.], IHAR Oddział Jadwisin, 1999, 83-87109-37-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ziemniak jadalny i dla przetwórstwa spożywczego - czynniki agrotechniczne i przechowalnicze warunkujące jakość. Konferencja Naukowa. Radzików, 1999, 23-25 lutego, S. 217-220
Wydawca:
IHAR Oddział Jadwisin, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87109-37-1
BPP ID: (59, 5997) wydawnictwo zwarte #5997
PBN ID (hist.): 5997
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.