Tytuł: | Analiza porównawcza prób miodów polskich pod względem zawartości wody. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Paulina Pacia , Agnieszka Rudnicka , Paweł Migdał . |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 94-99 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
BPP ID: | (59, 42698) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42698 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
Rekord utworzony: | 20 października 2017 09:16 |
Rekord zaktualizowany: | 18 września 2019 07:46 |