Analiza porównawcza prób miodów polskich pod względem zawartości wody.
Opis bibliograficzny
Analiza porównawcza prób miodów polskich pod względem zawartości wody. [AUT.] PAULINA PACIA, AGNIESZKA RUDNICKA, PAWEŁ MIGDAŁ. W: Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek Lublin 2017, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 94-99, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-263-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 94-99
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-263-7
BPP ID: (59, 42698) wydawnictwo zwarte #42698
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
|---|---|
| Rekord utworzony: | 20 października 2017 09:16 |
| Ostatnia aktualizacja: | 18 września 2019 07:46 |