Analiza profilowa tekstury mięsa kurcząt otrzymujących preparat zawierający olejek cynamonowy = Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by the product including cinnamon oil.
Opis bibliograficzny
Analiza profilowa tekstury mięsa kurcząt otrzymujących preparat zawierający olejek cynamonowy = Texture profile analysis of meat derived from chickens fed by the product including cinnamon oil. [AUT.] MAGDALENA KRAUZE, KATARZYNA ABRAMOWICZ, KATARZYNA OGNIK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok 119-120, tekst równolegle w języku angielskim. [Lublin], [Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLVI Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitet Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polska Akademia Nauk. Materiały konferencyjne, Lublin, 21-23 czerwca 2017 rok, 119-120
Wydawca:
[Instytut Żywienia Zwierząt i Bromatologii UP w Lublinie, 2017]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 czerwca 2017 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42051) wydawnictwo zwarte #42051
PBN ID (hist.): 42051
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.