Analiza właściwości fizycznych i ocena sensoryczna bezglutenowych wafli z dodatkiem mąki konopnej (Analysis of physical properties and sensory evaluation of gluten-free wafers with the addition of hemp flour)
Opis bibliograficzny
Analiza właściwości fizycznych i ocena sensoryczna bezglutenowych wafli z dodatkiem mąki konopnej (Analysis of physical properties and sensory evaluation of gluten-free wafers with the addition of hemp flour). [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2019 nr 1 (23) s. 22-30, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2019 nr 1 (23), s. 22-30
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 czerwca 2019 11:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2019 10:56 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45536) wydawnictwo ciągłe #45536
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.