Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza właściwości fizycznych i ocena sensoryczna bezglutenowych wafli z dodatkiem mąki konopnej (Analysis of physical properties and sensory evaluation of gluten-free wafers with the addition of hemp flour)

Opis bibliograficzny

Analiza właściwości fizycznych i ocena sensoryczna bezglutenowych wafli z dodatkiem mąki konopnej (Analysis of physical properties and sensory evaluation of gluten-free wafers with the addition of hemp flour). [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2019 nr 1 (23) s. 22-30, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 czerwca 2019 11:12
Ostatnia aktualizacja:12 sierpnia 2019 10:56

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45536) wydawnictwo ciągłe #45536

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się