Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analiza wybranych cech jakościowych peletów wytworzonych z surowców roślinnych.

Opis bibliograficzny

Analiza wybranych cech jakościowych peletów wytworzonych z surowców roślinnych. [AUT.] ARTUR KRASZKIEWICZ, MAGDALENA KACHEL-JAKUBOWSKA, MIECZYSŁAW SZPRYNGIEL, IGNACY NIEDZIÓŁKA. Inż. Rol. 2013 Nr 2 (143) 167-173, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2013 Nr 2 (143), 167-173
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 października 2013 13:49
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30752) wydawnictwo ciągłe #30752
PBN ID (hist.): 30752

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się