Menu
Tytuł:Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrażaniu owoców i warzyw.
Autorzy:[AUT.] Góral Dariusz .
Szczegóły:68 s.
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
BPP ID:(53, 54) czyli praca habilitacyjna o ID = 54
Rok:2010
Charakter formalny:Praca habilitacyjna
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:20,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:17 stycznia 2019 11:29
Rekord zaktualizowany:17 stycznia 2019 11:29

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 07-06-2025 o godzinie 23:31
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się