Anattempt to use probiotic inthe production of dry fermented pork sausage.
Opis bibliograficzny
Anattempt to use probiotic inthe production of dry fermented pork sausage. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, KAROLINA WÓJCIAK, MONIKA TRZĄSKOWSKA. W: Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea S. 187. Suwon, Korea, National Institute of Animal Science, 2010, 978-89-480-0730-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea, S. 187
Wydawca:
National Institute of Animal Science, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 10:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-89-480-0730-5
BPP ID: (59, 25937) wydawnictwo zwarte #25937
PBN ID (hist.): 25937
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.