Anti-inflammatory and antioxidative activity of anthocyanins from purple basil leaves induced by selected abiotic elicitors.
Opis bibliograficzny
Anti-inflammatory and antioxidative activity of anthocyanins from purple basil leaves induced by selected abiotic elicitors. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK. Food Chem. 2015 Vol. 172 s. 71-77, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.09.043
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 172, s. 71-77
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2014 08:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e9315490b
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.09.043
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33632) wydawnictwo ciągłe #33632
PBN ID (hist.): 33632
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.