Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts.

Opis bibliograficzny

Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA ZŁOTEK, RENATA RÓŻYŁO, KINGA KASZUBA, DAMIAN RYSZAWY, JAROSŁAW CZYŻ. BioMed Res. Int. (Print) 2014 Vol. 2014 1-14, il., bibliogr. DOI: 10.1155/2014/608053
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biomed Research International 2014 Vol. 2014, 1-14
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:1 września 2014 09:29
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33313) wydawnictwo ciągłe #33313
PBN ID (hist.): 33313

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,579
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się