Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts.
Opis bibliograficzny
Anticancer and antioxidant activity of bread enriched with broccoli sprouts. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA ZŁOTEK, RENATA RÓŻYŁO, KINGA KASZUBA, DAMIAN RYSZAWY, JAROSŁAW CZYŻ. BioMed Res. Int. (Print) 2014 Vol. 2014 1-14, il., bibliogr. DOI: 10.1155/2014/608053
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biomed Research International 2014 Vol. 2014, 1-14
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 września 2014 09:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:30 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e930320e5
DOI
10.1155/2014/608053
Strona WWW
http://www.hindawi.com/journals/bmri/20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33313) wydawnictwo ciągłe #33313
PBN ID (hist.): 33313
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,579
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.