Antihypertensive and antioxidative activity of peptides derived from pea sprouts (Pisum sativum) protein hydrolysates.
Opis bibliograficzny
Antihypertensive and antioxidative activity of peptides derived from pea sprouts (Pisum sativum) protein hydrolysates. [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, BARBARA BARANIAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2011 Vol. 24 nr 3 s. 175-182, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio DDD, Pharmacia 2011 Vol. 24 nr 3, s. 175-182
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2012 12:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.umlub.pl/pharmacy/en/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28107) wydawnictwo ciągłe #28107
PBN ID (hist.): 28107
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.