Antimicrobial peptides of meat origin - an in silico and in vitro analysis.
Opis bibliograficzny
Antimicrobial peptides of meat origin - an in silico and in vitro analysis. [AUT.] PAULINA KĘSKA, [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK. Prot. Peptide Letters (Print) 2017 Vol. 24 Nr 2 165-173, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2174/0929866523666161220113230
Szczegóły publikacji
Źródło:
Protein and Peptide Letters (Print) 2017 Vol. 24 Nr 2, 165-173
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lutego 2017 09:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 sierpnia 2021 10:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96ef9
DOI
10.2174/0929866523666161220113230
Strona WWW
http://benthamscience.com/journals/prot…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40807) wydawnictwo ciągłe #40807
PBN ID (hist.): 40807
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,039
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.