Antioxidant activity and protective effects against oxidative damage of human cells induced by X-radiation of phenolic glycosides isolated from pepper fruits Capsicum annuumL.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity and protective effects against oxidative damage of human cells induced by X-radiation of phenolic glycosides isolated from pepper fruits Capsicum annuumL. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA MATERSKA, [AUT.] MARIA KONOPACKA, JACEK ROGOLIŃSKI, KRZYSZTOF ŚLOSAREK. Food Chem. 2015 Vol. 168 546-553, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.023
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2015 Vol. 168, 546-553
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 września 2014 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e728ac2467f01e930cee54
DOI
10.1016/j.foodchem.2014.07.023
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33397) wydawnictwo ciągłe #33397
PBN ID (hist.): 33397
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.