Antioxidant activity of flavonoid and capsaiinoid fractions from green and red semi-hot pepper fruits.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of flavonoid and capsaiinoid fractions from green and red semi-hot pepper fruits. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. W: Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland S. 139. Lublin, [Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych], 2006, 978-83-916129-1-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Future of food engineering : 2006 CIGR International Symposium Warsaw : 2nd Technical Symposium of CIGR section VI : XII BEMS 2006 (12th National Symposium on Food Engineering) : collection of extent abstracts 2006 CIGR International Conference, Warsaw, April 26th-28th 2006, Warsaw, Poland, S. 139
Wydawca:
[Akademia Rolnicza. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych], 2006
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2012 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:02 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-916129-1-0
BPP ID: (59, 27857) wydawnictwo zwarte #27857
PBN ID (hist.): 27857
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.