Antioxidant activity of predigested protein obtained from a range of farmed edible insects.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of predigested protein obtained from a range of farmed edible insects. [AUT. KORESP.] EWELINA ZIELIŃSKA, [AUT.] MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK. Int. J. Food Sci. Technol. 2017 Vol. 52, Issue 2 s. 306-312, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.13282
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2017 Vol. 52, Issue 2, s. 306-312
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2017 09:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:01 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96f21
DOI
10.1111/ijfs.13282
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40380) wydawnictwo ciągłe #40380
PBN ID (hist.): 40380
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,383
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.