Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity of protein hydrolysates from raw and heat-treated yellow string beans (Phaseolus vulgarisL.).

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity of protein hydrolysates from raw and heat-treated yellow string beans (Phaseolus vulgarisL.). [AUT.] MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, URSZULA SZYMANOWSKA, MAŁGORZATA MATERSKA, EWELINA ZIELIŃSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2014 Vol. 13 Nr 4 385-391, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 lutego 2015 15:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34328) wydawnictwo ciągłe #34328
PBN ID (hist.): 34328

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się