Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity of spices in meat products.

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity of spices in meat products. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Selected problems of nutraceutical and functional food / ed. by Tadeusz Trziszka, Łukasz Bobak, Małgorzata Kaźmierska Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, S. 127-137, il., bibliogr, 978-83-7717-063-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Selected problems of nutraceutical and functional food / ed. by Tadeusz Trziszka, Łukasz Bobak, Małgorzata Kaźmierska, S. 127-137
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 lutego 2013 17:20
Ostatnia aktualizacja:9 czerwca 2022 08:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7717-063-2
BPP ID: (59, 29238) wydawnictwo zwarte #29238
PBN ID (hist.): 29238

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się