Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant activity of the main phenolic compounds isolated from hot pepper fruit (Capsicum annuum L.).

Opis bibliograficzny

Antioxidant activity of the main phenolic compounds isolated from hot pepper fruit (Capsicum annuum L.). [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. J. Agric. Food Chem. 2005 Vol. 53 No. 5 s. 1750-1756, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2005 Vol. 53 No. 5, s. 1750-1756
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 15398) wydawnictwo ciągłe #15398
PBN ID (hist.): 15398

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,507
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się