Antioxidant activity of the main phenolic compounds isolated from hot pepper fruit (Capsicum annuum L.).
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of the main phenolic compounds isolated from hot pepper fruit (Capsicum annuum L.). [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, IRENA PERUCKA. J. Agric. Food Chem. 2005 Vol. 53 No. 5 s. 1750-1756, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2005 Vol. 53 No. 5, s. 1750-1756
Rok: 2005
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://pubs.acs.org/doi/pdf/10.1021/jf0…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15398) wydawnictwo ciągłe #15398
PBN ID (hist.): 15398
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,507
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.