Antioxidant activity of vine fruits depending on their colouring.
Opis bibliograficzny
Antioxidant activity of vine fruits depending on their colouring. [AUT.] MAGDALENA KAPŁAN, AGNIESZKA NAJDA. Chemija (Liet. Moksl. Akad. (Spausd.)) 2014 Vol. 25 Nr 1 s. 51-55, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemija (Lietuvos Mokslu Akademija (Spausdiuty)) 2014 Vol. 25 Nr 1, s. 51-55
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 10:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.lmaleidykla.lt/publ/0235-721…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32383) wydawnictwo ciągłe #32383
PBN ID (hist.): 32383
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,472
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.