Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland.
Opis bibliograficzny
Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW. Int. J. Med. Mushrooms 2014 Vol. 16 Issue 1 65-75, il., bibliogr. DOI: 10.1615/IntJMedMushr.v16.i1.60
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Medicinal Mushrooms 2014 Vol. 16 Issue 1, 65-75
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2014 09:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:38 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e9310455b
DOI
10.1615/IntJMedMushr.v16.i1.60
Strona WWW
http://www.dl.begellhouse.com/journals/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33327) wydawnictwo ciągłe #33327
PBN ID (hist.): 33327
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,927
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.