Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland.

Opis bibliograficzny

Antioxidant capacity and polyphenolic content of dried wild edible mushrooms from Poland. [AUT.] WOJCIECH RADZKI, ANETA SŁAWIŃSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, WALDEMAR GUSTAW. Int. J. Med. Mushrooms 2014 Vol. 16 Issue 1 65-75, il., bibliogr. DOI: 10.1615/IntJMedMushr.v16.i1.60
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 września 2014 09:43
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 33327) wydawnictwo ciągłe #33327
PBN ID (hist.): 33327

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,927
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się