Antioxidant capacity, ascorbic acid and phenolics content in wild edible fruits.
Opis bibliograficzny
Antioxidant capacity, ascorbic acid and phenolics content in wild edible fruits. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, JANUSZ KALBARCZYK. J. Fruit Ornam. Plant Res. 2008 Vol. 17 Cz. 2 s. 115-120 il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research 2008 Vol. 17 Cz. 2, s. 115-120 il., bibliogr., sum.
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 czerwca 2010 12:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.insad.pl/vol_17_2_2009.html
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23814) wydawnictwo ciągłe #23814
PBN ID (hist.): 23814
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.