Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant effects of ground mustard seed in model sausage type product.

Opis bibliograficzny

Antioxidant effects of ground mustard seed in model sausage type product. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Food Sci. Technol. Res. 2013 Vol. 19 No1 23-28, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3136/fstr.19.23
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 2013 Vol. 19 No1, 23-28
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 marca 2014 15:32
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32267) wydawnictwo ciągłe #32267
PBN ID (hist.): 32267

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,355
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się