Antioxidant in food safety and sustainability. [Editorial].
Opis bibliograficzny
Antioxidant in food safety and sustainability. [Editorial]. [AUT. KORESP.] URSZULA ZŁOTEK, [AUT.] ANNA JAKUBCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Foods 2022 Vol. 11 Issue 3 Article number 433, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/foods11030433
Szczegóły publikacji
Źródło:
Foods 2022 Vol. 11 Issue 3, Article number 433
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2022 09:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2023 07:59 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/foods11030433
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2304-8158/11/3/433…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49520) wydawnictwo ciągłe #49520
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.