Antioxidant potential of fresh and stored lentil sprouts affected by elicitation with temperature stresses.
Opis bibliograficzny
Antioxidant potential of fresh and stored lentil sprouts affected by elicitation with temperature stresses. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, MAGDALENA SURDYKA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA ZŁOTEK, BARBARA BARANIAK. Int. J. Food Sci. Technol. 2014 Vol. 49 Issue 8 s. 1811-1817, il., bibliogr. DOI: 10.1111/ijfs.12489
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 49 Issue 8, s. 1811-1817
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 czerwca 2014 14:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:26 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154910
DOI
10.1111/ijfs.12489
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32844) wydawnictwo ciągłe #32844
PBN ID (hist.): 32844
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,384
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.