Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant potential of fresh and stored lentil sprouts affected by elicitation with temperature stresses.

Opis bibliograficzny

Antioxidant potential of fresh and stored lentil sprouts affected by elicitation with temperature stresses. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, MAGDALENA SURDYKA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA ZŁOTEK, BARBARA BARANIAK. Int. J. Food Sci. Technol. 2014 Vol. 49 Issue 8 s. 1811-1817, il., bibliogr. DOI: 10.1111/ijfs.12489
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2014 Vol. 49 Issue 8, s. 1811-1817
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 czerwca 2014 14:26
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32844) wydawnictwo ciągłe #32844
PBN ID (hist.): 32844

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,384
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się