Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant potential of milk obtained from the most important breeds of dairy cattle in Poland.

Opis bibliograficzny

Antioxidant potential of milk obtained from the most important breeds of dairy cattle in Poland. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, MAGDALENA STOBIECKA. W: 2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Conference proceedings, 03-04 June 2021, Turkey. Editors / Serkan Selli, Hasim Kelebek s. 163. Adana 2021, Cukurova University.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Conference proceedings, 03-04 June 2021, Turkey. Editors / Serkan Selli, Hasim Kelebek, s. 163
Wydawca:
Cukurova University
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 stycznia 2022 11:35
Ostatnia aktualizacja:18 sierpnia 2022 13:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 48235) wydawnictwo zwarte #48235

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się