Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant properties of colored potato cultivars.

Opis bibliograficzny

Antioxidant properties of colored potato cultivars. [AUT.] BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, ALI HULAIL NOAEMA, DOMINIKA SKIBA, TALAL SAEED HAMEED. W: International Scientific Conference. Horticulture in shaping life quality : Book of Abstracts, Lublin, 18-19.06.2015. Lublin, Faculty of Horticulture and Landscape Architecture, 2015. - S. 34.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Scientific Conference. Horticulture in shaping life quality : Book of Abstracts, Lublin, 18-19.06.2015,
Wydawca:
Faculty of Horticulture and Landscape Architecture, 2015. - S. 34
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 sierpnia 2015 12:13
Ostatnia aktualizacja:4 czerwca 2018 14:33

Identyfikatory

BPP ID: (59, 35897) wydawnictwo zwarte #35897
PBN ID (hist.): 35897

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się