Antioxidant properties of selected whey and milk protein preparations fermented by Lactobacillus helveticus strains.
Opis bibliograficzny
Antioxidant properties of selected whey and milk protein preparations fermented by Lactobacillus helveticus strains. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, KLAUDIA GUSTAW, ADAM WAŚKO. W: The Food Factor I Barcelona Conference : Book Abstracts, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain) s. 101, bibliogr. [b.m.] 2016, [Formantex Research Center].
Szczegóły publikacji
Źródło:
The Food Factor I Barcelona Conference : Book Abstracts, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain), s. 101
Wydawca:
[Formantex Research Center]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 marca 2014 18:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 09:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/annales…
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32229) wydawnictwo zwarte #32229
PBN ID (hist.): 32229
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.