Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antioxidant properties of selected whey and milk protein preparations fermented by Lactobacillus helveticus strains.

Opis bibliograficzny

Antioxidant properties of selected whey and milk protein preparations fermented by Lactobacillus helveticus strains. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, ALEKSANDRA CIOŁKOWSKA, KLAUDIA GUSTAW, ADAM WAŚKO. W: The Food Factor I Barcelona Conference : Book Abstracts, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain) s. 101, bibliogr. [b.m.] 2016, [Formantex Research Center].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
The Food Factor I Barcelona Conference : Book Abstracts, 2-4 November 2016, Barcelona (Spain), s. 101
Wydawca:
[Formantex Research Center]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 marca 2014 18:20
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2018 09:19

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32229) wydawnictwo zwarte #32229
PBN ID (hist.): 32229

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się