Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family.
Opis bibliograficzny
Antioxidant properties of three species from Crassulaceae family. [AUT.] KATARZYNA SZEWCZYK, HELENA DANUTA SMOLARZ, MAŁGORZATA BORSUKIEWICZ, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: 6th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin, June 15-18. Lublin 2008, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
6th International Symposium on Chromatography of Natural Products : The application of chromatographic methods in phytochemical & biomedical analysis. Lublin, June 15-18,
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 czerwca 2009 11:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2018 11:41 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 21724) wydawnictwo zwarte #21724
PBN ID (hist.): 21724
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.