Antioxidative and anti-inflammatory potential of phenolics from purple basil (Ocimum basilicum L.) leaves induced by jasmonic, arachidonic and β-aminobutyric acid elicitation.
Opis bibliograficzny
Antioxidative and anti-inflammatory potential of phenolics from purple basil (Ocimum basilicum L.) leaves induced by jasmonic, arachidonic and β-aminobutyric acid elicitation. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, URSZULA SZYMANOWSKA, MONIKA KARAŚ, MICHAŁ ŚWIECA. Int. J. Food Sci. Technol. 2016 Vol. 51 Issue 1 163-170, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12970
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2016 Vol. 51 Issue 1, 163-170
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 lutego 2016 10:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548fd
DOI
10.1111/ijfs.12970
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37401) wydawnictwo ciągłe #37401
PBN ID (hist.): 37401
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,640
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.