Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antiradical and antihypertensive activity of peptides obtained from proteins pea sprouts (Pisum sativum) by enzymatic hydrolysis.

Opis bibliograficzny

Antiradical and antihypertensive activity of peptides obtained from proteins pea sprouts (Pisum sativum) by enzymatic hydrolysis. [AUT.] MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, BARBARA BARANIAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2010 Vol. 23 nr 3 s. 115-121, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2018 12:59
Ostatnia aktualizacja:10 kwietnia 2019 11:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44263) wydawnictwo ciągłe #44263

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się