Antiradical and antihypertensive activity of peptides obtained from proteins pea sprouts (Pisum sativum) by enzymatic hydrolysis.
Opis bibliograficzny
Antiradical and antihypertensive activity of peptides obtained from proteins pea sprouts (Pisum sativum) by enzymatic hydrolysis. [AUT.] MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, BARBARA BARANIAK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2010 Vol. 23 nr 3 s. 115-121, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio DDD, Pharmacia 2010 Vol. 23 nr 3, s. 115-121
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2018 12:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 kwietnia 2019 11:38 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.curipms.umlub.pl/issues/arch…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 44263) wydawnictwo ciągłe #44263
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.