Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Antitrypsin activity and level of alkylresorcinols in hybrid kernels of x triticosecale wittmack with agrotriticum and in parental forms.

Opis bibliograficzny

Antitrypsin activity and level of alkylresorcinols in hybrid kernels of x triticosecale wittmack with agrotriticum and in parental forms. [AUT.] EWA MAKARSKA, DANIELA GRUSZECKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 3 s. 431-435, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 3, s. 431-435
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:26

Identyfikatory

BPP ID: (46, 3811) wydawnictwo ciągłe #3811
PBN ID (hist.): 3811

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się