Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety.
Opis bibliograficzny
Application of acid whey and set milk to marinate beef with reference to quality parameters and product safety. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, PAWEŁ KRAJMAS, ELŻBIETA SOLSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2015 Vol. 14 Nr 4 s. 293-302, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2015.4.30
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2015 Vol. 14 Nr 4, s. 293-302
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 grudnia 2015 13:34 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c32
DOI
10.17306/J.AFS.2015.4.30
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/tom14/zeszy…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36906) wydawnictwo ciągłe #36906
PBN ID (hist.): 36906
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.