Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of buckwheat for gluten-free precooked pasta products processed by the extrusion-cooking.

Opis bibliograficzny

Application of buckwheat for gluten-free precooked pasta products processed by the extrusion-cooking. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, ANNA ONISZCZUK, KAROLINA WOJTUNIK, TOMASZ ONISZCZUK. W: ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts 159. Lublin, Polish Academy of Science, 2016, 978-83-89969-43-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ICA 2016, 11th International Conference on Agrophysics : Soil, Plant & Climate : Book of abstracts, 159
Wydawca:
Polish Academy of Science, 2016
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 września 2016 10:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:48

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89969-43-9
BPP ID: (59, 38811) wydawnictwo zwarte #38811
PBN ID (hist.): 38811

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się