Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of inulin in the production of candies.

Opis bibliograficzny

Application of inulin in the production of candies. [AUT.] P. GLIBOWSKI, A. MROZEK. W: Book of abstracts : 30th EFFoST International Conference "Targeted Technologies for Sustainable Food Systems" 28-30 November 2016, Vienna, Austria O18.06, il. [b.m.] 2016, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts : 30th EFFoST International Conference "Targeted Technologies for Sustainable Food Systems" 28-30 November 2016, Vienna, Austria, O18.06
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 października 2017 13:24
Ostatnia aktualizacja:8 października 2017 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42609) wydawnictwo zwarte #42609

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się