Aromatyzacja żywności.
Opis bibliograficzny
Aromatyzacja żywności. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 28-33, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 lutego 2018 09:28 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-05-8
BPP ID: (59, 43253) wydawnictwo zwarte #43253
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.