Aspartam as a factor of food product quality (Aspartam a jakość produktów spożywczych)
Opis bibliograficzny
Aspartam as a factor of food product quality (Aspartam a jakość produktów spożywczych). [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, SYLWIA GOLIAN. W: Promotion of healty lifestyle in european countries = Promocja zdrowego stylu życia w krajach europejskich / red. nauk. Bogusław Sawicki Lublin, Katedra Turystyki i Rekreacji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, 539-551, il., bibliogr., streszcz., sum., tekst także w j. pol, 978-83-942111-1-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Promotion of healty lifestyle in european countries = Promocja zdrowego stylu życia w krajach europejskich / red. nauk. Bogusław Sawicki, 539-551
Wydawca:
Katedra Turystyki i Rekreacji Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.80 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 września 2015 12:05 |
Ostatnia aktualizacja: | 14 lutego 2019 09:29 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-942111-1-0
BPP ID: (59, 36069) wydawnictwo zwarte #36069
PBN ID (hist.): 36069
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.