Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Assessment of physical properties of briquettes made of mixtures of selected plant raw materials and post-fermentation waste.

Opis bibliograficzny

Assessment of physical properties of briquettes made of mixtures of selected plant raw materials and post-fermentation waste. [AUT.] IGNACY NIEDZIÓŁKA, BEATA ZAKLIKA. Agricultural Engineering 2016 Vol. 20 Nr 1 101-110, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.1515/agriceng-2016-0010
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agricultural Engineering 2016 Vol. 20 Nr 1, 101-110
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 lipca 2016 11:54
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 38486) wydawnictwo ciągłe #38486
PBN ID (hist.): 38486

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się