Assessment of physical properties of pet-food based on wheat middlings and meat meal.
Opis bibliograficzny
Assessment of physical properties of pet-food based on wheat middlings and meat meal. [AUT.] SIMONE PASCUZZI, [AUT. KORESP.] PAWEŁ SOBCZAK, [AUT.] ARTUR PRZYWARA, MAGDALENA KACHEL, FRANCESCO SANTORO. Engineering for Rural Development 19 th International Scientific Conference : Proceedings, ,May 20-22, 2020 s. 198-203, il., bibliogr., sum. DOI: 10.22616/ERDev2020.19.TF043
Szczegóły publikacji
Źródło:
Engineering for Rural Development 19 th International Scientific Conference : Proceedings, ,May 20-22, 2020, s. 198-203
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2020 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 grudnia 2020 09:40 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.22616/ERDev2020.19.TF043
Strona WWW
http://www.tf.llu.lv/conference/proceed…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47032) wydawnictwo ciągłe #47032
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.