Atonik -- jeden z czynników modyfikujących zawartość naturalnych antyoksydantów w owocach jagodowych.
Opis bibliograficzny
Atonik -- jeden z czynników modyfikujących zawartość naturalnych antyoksydantów w owocach jagodowych. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, WIESŁAW KUKIEŁKA. Rocz. Akad. Rol. Pozn., Ogrod. 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie s. 401-402, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo 2000 t. 31 (323) Cz. 2 III Ogólnopolskie Sympozjum - Nowe rośliny i technologie w ogrodnictwie, s. 401-402
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5936) wydawnictwo ciągłe #5936
PBN ID (hist.): 5936
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.