Ayam cemani- „czarna perła” drobiarstwa.
Opis bibliograficzny
Ayam cemani- „czarna perła” drobiarstwa. [AUT.] ADRIAN PLUTA, KAROLINA RÓŻYCKA, KAMIL DRABIK, ALICJA BUDZYŃSKA, ALINA WORONOWA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 69. Lublin 2019, Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XVI Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : VI Konferencja Doktorantów, Lublin, 8 kwietnia 2019 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 69
Wydawca:
Wydaw. Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 maja 2019 16:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 maja 2019 16:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45186) wydawnictwo zwarte #45186
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.