Bacterial contamination and basic composition of rabbit carcasses.
Opis bibliograficzny
Bacterial contamination and basic composition of rabbit carcasses. [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. W: Hygiena Alimentorum 24 : Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods = Hygiena Alimentorum XXIV : Hydina, vajcia, ryby a Zverina-Zdroje Bezpečnych potravín. Proceedings of lectures and posters. June 4-6, 2003, Štrbske Plesko - Vysokĕ Tatry, Slovakia Bratislava, Štátna veterinárna a potravinová spráwa Slovenskiej republiky, 66-69, il., bibliogr., sum, 820-7148-050-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hygiena Alimentorum 24 : Poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods = Hygiena Alimentorum XXIV : Hydina, vajcia, ryby a Zverina-Zdroje Bezpečnych potravín. Proceedings of lectures and posters. June 4-6, 2003, Štrbske Plesko - Vysokĕ Tatry, Slovakia, 66-69
Wydawca:
Štátna veterinárna a potravinová spráwa Slovenskiej republiky
Rok: 2003
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 stycznia 2017 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 lutego 2019 10:58 |
Identyfikatory
ISBN: 820-7148-050-9
BPP ID: (59, 40794) wydawnictwo zwarte #40794
PBN ID (hist.): 40794
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.