Badania jakości produktów uzyskiwanych przy ekstrakcji białka z roślin lucerny.
Opis bibliograficzny
Badania jakości produktów uzyskiwanych przy ekstrakcji białka z roślin lucerny. [AUT.] MARIA BUBICZ. Rocz. Nauk Rol., A Prod. Rośl. 1983 t. 105 z. 4 s. 41-51, bibliogr., tab., sum, rez.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Nauk Rolniczych. Seria A, Produkcja Roślinna 1983 t. 105 z. 4, s. 41-51
Rok: 1983
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 lipca 2020 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 lipca 2020 11:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47071) wydawnictwo ciągłe #47071
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.