Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania jakości produktów uzyskiwanych przy ekstrakcji białka z roślin lucerny.

Opis bibliograficzny

Badania jakości produktów uzyskiwanych przy ekstrakcji białka z roślin lucerny. [AUT.] MARIA BUBICZ. Rocz. Nauk Rol., A Prod. Rośl. 1983 t. 105 z. 4 s. 41-51, bibliogr., tab., sum, rez.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 1983
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 lipca 2020 11:55
Ostatnia aktualizacja:13 lipca 2020 11:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47071) wydawnictwo ciągłe #47071

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się