Badania nad możliwością zastosowania serwatki kwasowej i mleka ukwaszonego w produkcji ligawy dojrzewającej.
Opis bibliograficzny
Badania nad możliwością zastosowania serwatki kwasowej i mleka ukwaszonego w produkcji ligawy dojrzewającej. [AUT.] PAWEŁ KRAJMAS, KAROLINA WÓJCIAK, ELŻBIETA SOLSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r 7-7. [b.m.], [b.w.], 2015. - S. 7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : VI Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 15-17 kwietnia 2015 r, 7-7
Wydawca:
[b.w.], 2015. - S. 7
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2016 09:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 37652) wydawnictwo zwarte #37652
PBN ID (hist.): 37652
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.