Badanie antagonistycznych aktywności szczepów Lactobacillus i Bifidobacteria wobec patogennych szczepów bakterii i drożdży.
Opis bibliograficzny
Badanie antagonistycznych aktywności szczepów Lactobacillus i Bifidobacteria wobec patogennych szczepów bakterii i drożdży. [AUT.] ADAM WAŚKO, MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007 s. 107. [Lublin] 2007, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Lublin, 23-24 maja 2007, s. 107
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2007 17:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 maja 2018 08:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17657) wydawnictwo zwarte #17657
PBN ID (hist.): 17657
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.