Badanie wpływu jodku potasu (KJ) na wybrane mikroorganizmy uczestniczące w procesach fermentacyjnych.
Opis bibliograficzny
Badanie wpływu jodku potasu (KJ) na wybrane mikroorganizmy uczestniczące w procesach fermentacyjnych. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, EWA KISIELEWSKA, JANUSZ POPOWSKI. W: XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenie doniesień s. 19. Gdańsk 1997, PG, cop, 83-906490-5-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenie doniesień, s. 19
Wydawca:
PG, cop.
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2015 10:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:39 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906490-5-5
BPP ID: (59, 36662) wydawnictwo zwarte #36662
PBN ID (hist.): 36662
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.