Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach.

Opis bibliograficzny

Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach. [AUT.] MONIKA SKWAREK, PAULINA KĘSKA, JUSTYNA LIBERA, KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, ANNA OKOŃ, JOANNA STADNIK, MONIKA TRZĄSKOWSKA, KAROLINA WÓJCIAK. W: XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015 s. 200. Kraków 2015, Wydawnictwo PTTŻ, 978-83-935421-6-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015, s. 200
Wydawca:
Wydawnictwo PTTŻ
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 lipca 2015 10:24
Ostatnia aktualizacja:15 stycznia 2018 08:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-935421-6-1
BPP ID: (59, 35410) wydawnictwo zwarte #35410
PBN ID (hist.): 35410

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się