Bakteriofagi w produkcji drobiarskiej - potencjał i ograniczenia.
Opis bibliograficzny
Bakteriofagi w produkcji drobiarskiej - potencjał i ograniczenia. [AUT.] AGNIESZKA MAREK, MAGDALENA SULIKOWSKA, JAROSZ ŁUKASZ, DAGMARA STĘPIEŃ-PYŚNIAK. Pol. Drobiar. 2025 Suplement s. 28-31.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2025 Suplement, s. 28-31
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://publikacje.up.lublin.pl/media/Z…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 53099) wydawnictwo ciągłe #53099
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 3 listopada 2025 11:54 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 3 listopada 2025 11:55 |