Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review.

Opis bibliograficzny

Basic and functional nutrients in the muscles of fish: a review. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] AGNIESZKA CHAŁABIS-MAZUREK, MICHAŁ GONDEK. Int. J. Food Prop. 2020 Vol. 23 Issue 1 s. 1941-1950, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2020.1828457
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2020 Vol. 23 Issue 1, s. 1941-1950
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 listopada 2020 09:16
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47415) wydawnictwo ciągłe #47415

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,727
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się