Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Beta-hydroksy-beta-metylomaślan (HMB) - czynnik wpływający na właściwości wytrzynałościowe tkanki kostnej u szczurów (Influence of beta-hydroxy beta-methylbutyrate (HMB) on the structural strength of bones)

Opis bibliograficzny

Beta-hydroksy-beta-metylomaślan (HMB) - czynnik wpływający na właściwości wytrzynałościowe tkanki kostnej u szczurów (Influence of beta-hydroxy beta-methylbutyrate (HMB) on the structural strength of bones). [AUT.] MAREK BIEŃKO, RADOSŁAW P. RADZKI, MAŁGORZATA KAPICA, IWONA PUZIO, RAFAŁ FILIP, MARTA PAWŁOWSKA. Med. Weter. 2006 Vol. 62 Nr 8 s. 963-965, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:19 lipca 2018 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 16063) wydawnictwo ciągłe #16063
PBN ID (hist.): 16063

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się