Bezpieczeństwo spożywania żywności ekologicznej w opinii konsumentów.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo spożywania żywności ekologicznej w opinii konsumentów. [AUT.] EWA SZCZEPANIUK. W: XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 81, Tytuł równolegle w języku angielskim. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2018 13:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 września 2024 08:25 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44310) wydawnictwo zwarte #44310
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.