Bezpiecznie, smacznie i zdrowo-innowacje na WiP.
Opis bibliograficzny
Bezpiecznie, smacznie i zdrowo-innowacje na WiP. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2021 R.25 Nr 4 (106) s. 50-51, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2021 R.25 Nr 4 (106), s. 50-51
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 stycznia 2022 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2022 09:40 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49132) wydawnictwo ciągłe #49132
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.